December 7, 2018 / Nieuws

De Verbinders van HellermannTyton

De Verbinders van HellermannTyton

Jetty Kelderman, sales support

Specialisten uit diverse branches kunnen vertrouwen op de kabelmanagementoplossingen van HellermannTyton. Dagelijks doen engineers, inkopers en andere technici vanuit België en Nederland een beroep op onze slimme producten, handige tools en specialistische kennis bij de meest uiteenlopende uitdagingen op het gebied van bekabeling en connectiviteit. En hoewel ons werk een technisch fundament heeft, blijft het natuurlijk altijd mensenwerk: achter elk product, iedere oplossing of toepassing zit een gezicht. In deze serie stellen we je graag voor aan de Verbinders van HellermannTyton.

Jetty Kelderman (1990) is van onschatbare waarde voor het team van HellermannTyton. Als sales support-medewerker zorgt zij voor een vloeiend bestelproces en een vlekkeloze orderafhandeling.

Van alle markten thuis

Jetty is letterlijk van alle markten thuis. Ze studeerde multimedia, zat op het Grafisch Lyceum en na haar opleiding Economie en Groothandel werkte Jetty bij een groothandel in aandrijftechniek. En daar wist ze haar kennis verder te verbreden: “Het was een relatief klein familiebedrijf. Ik bekleedde verschillende functies en leerde daardoor het bedrijf van binnen en buiten kennen. Ik werkte er in de verkoop en op de marketingafdeling. Alle producten heb ik in mijn handen gehad, leerde elk proces kennen en kwam bij gebruikers over de vloer. Die ervaringen komen me nog steeds vaak van pas.”

Bij HellermannTyton B.V. is geen dag hetzelfde

In 2016 ging Jetty aan de slag bij HellermannTyton. Van elektrotechniek had ze geen kaas gegeten maar daar kwam heel snel verandering in. “Als kind was ik al een echt techniek-meisje. Motorrijden, aan auto’s sleutelen, brommers uit elkaar halen – dat soort dingen deed en doe ik graag. Je moet mij niet bij een groothandel in make-up, sieraden of kleding neerzetten. Daar heb ik niet zoveel mee.”

Bij HellermannTyton is Jetty verantwoordelijk voor de sales support. In gewoon Nederlands is dat het beheren van de orderadministratie. En dat is onwaarschijnlijk belangrijk: onjuistheden in het bestelsysteem kunnen ontaarden in foutieve leveringen, technische hick-ups of financiële uitglijders. En dat is zeker niet wenselijk. Jetty is zich daar goed van bewust: “Ik leg nieuwe klanten aan. Leg nieuwe producten aan. Verwerk de bestellingen. Houd de EDI-processen in de gaten. Verzorg de financiële afhandeling van een opdracht. Alles in SAP en in nauw overleg met onze Duitse collega’s. En –misschien wel het meest belangrijk- ik los problemen op als dat nodig is. Is er een product niet leverbaar? Ik zoek samen met onze opdrachtgever naar een alternatief. Hebben we verkeerd aantal geleverd? Ik ga erachter aan. Is ergens iets misgegaan in een bestelling? Ik haal de onderste steen boven. Geen dag is hetzelfde.”

Naast techniekmeisje ook paardenmeisje

Jetty wordt trouwens niet alléén gelukkig van duizelingwekkende hoeveelheden PK’s. Ook bij 1 paardenkracht maakt haar hart een sprongetje: deze motorvrouw is namelijk óók een paardenmeisje. Regelmatig rijdt ze uit kantoor direct naar de manege, “paardrijden is de beste manier om je hoofd leeg te maken. En je weer op te laden voor een nieuwe dag.”

#3865

Beoordeel dit artikel

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.