april 30, 2018 / Nieuws

De Verbinders van HellermannTyton

De Verbinders van HellermannTyton

Alain Gelijsteen, verkoop en technisch advies

Specialisten uit diverse branches kunnen vertrouwen op de oplossingen van HellermannTyton. Dagelijks doen engineers, inkopers en andere technici vanuit België en Nederland een beroep op onze slimme producten, handige tools en specialistische kennis bij de meest uiteenlopende uitdagingen op het gebied van bekabeling en connectiviteit.

En hoewel ons werk een technisch fundament heeft, blijft het natuurlijk altijd mensenwerk: achter elk product, iedere oplossing of toepassing zit een gezicht. In deze serie stellen we je graag voor aan de Verbinders van HellermannTyton.

Als je telefonisch of via e-mail contact opneemt met ons kantoor in Amersfoort, dan is er een grote kans dat je Alain Gelijsteen (1987) aan de lijn krijgt. Alain is als Inside Sales Representative verantwoordelijk voor het verstrekken van technische informatie, het behandelen van offerteaanvragen en het maken van waterdichte afspraken. Maar Alain doet meer.

Alain Gelijsteen
Alain Gelijsteen

In zijn functie van technisch adviseur wordt Alain vaak geraadpleegd over welke oplossing het best past bij een bepaalde toepassing.

“Door mijn kennis, ervaring en nieuwsgierigheid beschik ik over een brede productkennis. Die kennis deel ik graag met onze klanten. Het is prettig om te sparren over mogelijkheden, producteigenschappen en toepassingen.
Zo komt het regelmatig voor dat ik met een ontwerper of een engineer meekijk naar een situatie om zo samen tot de beste oplossing voor de bekabeling te komen.”

Alain tijdens een training in de HellermannTyton ACADEMY in Amersfoort.
Alain tijdens een training in de HellermannTyton ACADEMY in Amersfoort.

De wereld verandert – en in de technologische sector gaat dat in een hoog tempo. Hoe houdt Alain zijn kennis op peil? “HellermannTyton is een wereldwijd opererende organisatie, maar toch zijn de lijnen eigenlijk heel kort. Ons team is compact, waardoor we alle kennis snel en efficiënt delen. Voor alles waar we zelf niet uitkomen, kunnen we ruggespraak houden met stafdelingen, zoals het Europese Category Managent en branchespecialisten. We overleggen regelmatig om onze kennis bij te laten spijkeren en onze ervaringen uit te wisselen. Daarnaast houdt onze eigen HellermannTyton ACADEMY  ons op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.”

Hoewel Alain dagelijks op kantoor te vinden is, is hij eigenlijk geen binnenmens. “Ik woon in Baarn en fiets elke dag naar mijn werk. Dat betekent dus een halfuur heen en een halfuur terug stevig doortrappen door het prachtige bos- en polderlandschap tussen Baarn en Amersfoort. Echt heerlijk.”

De Eempolder tussen Baarn en Apeldoorn (foto Alain Gelijsteen)
De Eempolder tussen Baarn en Amersfoort (foto Alain Gelijsteen)

Verbinden. Het zit ons in het bloed. En we maken er werk van. Niet alleen met onze producten, maar ook door samen te werken met mensen. Met u en met vele anderen. Dat levert duurzame relaties, mooie innovaties en slimme oplossingen op. In diverse landen en talloze marktsegmenten. En omdat we niet graag stilzitten, zijn we continu bezig met het optimaliseren van onze producten, toepassingen en dienstverlening. Meer weten? Klik hier!

#3435

Beoordeel dit artikel

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.