april 27, 2016 / Nieuws

Oranje boven, KONINKLIJKE kwaliteit!

Oranje boven, KONINKLIJKE kwaliteit!

Isolatietape is een commodity, voor dagelijks gebruik, en leverbaar in veel kleuren en afmetingen. Maar PVC-tape wordt niet alleen door installateurs en doe-het-zelvers gebruikt, voor het isoleren, bundelen en markeren van bekabeling. Met een beetje fantasie kun je het beschouwen als een flexibel materiaal waar kunstenaars de meest waanzinnige objecten mee kunnen creëren.

HellermannTyton benaderde het kunstenaarscollectief “Klebebande” (TapeTeam) uit Berlijn, om speciaal voor Koningsdag een uniek tape-kunstwerk te vervaardigen.

Gebruikmakend van HelaTape vervaardigde Klebebande een kleurrijk geheel, inspelende op de traditionele oranjegekte tijdens Koningsdag, verbonden met een kroon als symbool van de Koninklijke Familie.

De “Klebebande” is een artiestengezelschap uit Berlijn. Bruno, Bodo en Nikolaj creeëren unieke objecten uit verschillende soorten zelfklevende tape, zogenaamde “tape art”. Zij ontwikkelden ook het begrip “tape mapping”, een mix van video mapping en tape art. Beide vormen trekken de aandacht en zijn te vinden in lobbies en openbare ruimten in Duitsland en Europa, nu ook in Nederland! (http://www.klebebande-berlin.com/)

Klik hier om te zien hoe het kunstwerk tot stand kwam.

2016_Kingsday_koningsdag_Oranje_Boven_5354

Bij HellermannTyton zijn alle klanten koning. Wij bieden een compleet programma in kabelmanagement voor professionele installateurs, voor elke applicatie. Dat houdt niet op bij standaard isolatietape.

Onze HelaTape-serie biedt namelijk ook pvc-tapes van hoge kwaliteit, die bij lage temperaturen uitstekend te verwerken zijn. Vocht heeft geen schijn van kans!

Het gamma aan tapes bestaat naast PVC-tapes uit zelf-vulkaniserende tapes, rubbertapes voor hoge temperaturen (HelaTape Power), geleidende tape voor EMC-afscherming en praktische textieltapes (HelaTape Tex). Klik hier om meer te weten te komen over HelaTape.

Dit met HelaTape vervaardigde kunstwerk is van koninklijke kwaliteit, onze klanten zijn daarmee verzekert van optimale isolatietape!

 

Beoordeel dit artikel

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.