September 25, 2015 / Nieuws, Oplossingen voor markten en industrieën

Elektrotechniek 2015: “What you see is what you get”

Elektrotechniek 2015: “What you see is what you get”

In een woning, in de industrie, in de utiliteitsbouw en in de infrastructuur en energie, Elektrotechniek in de Utrechtse Jaarbeurs Utrecht van 29 september tot en met 2 oktober a.s. toont de nieuwste innovaties in praktijk. HellermannTyton presenteert zich breed in het toepassingsgebied Industrie, in Hal 8.

In een woning, in de industrie, in de utiliteitsbouw en in de infrastructuur en energie. In de jaarbeurs worden die omgevingen op spectaculaire wijze nagebouwd. Exposanten presenteren hun totaaloplossingen en laten zien hoe ze werken. Elektrotechniek brengt de toekomst dichterbij.

Ervaar professionele systeemoplossingen van dichtbij

Elektrotechniek_logo_FC_2015_550pxHellermannTyton presenteert zich breed in het toepassingsgebied Industrie, in Hal 8. De oplossingen die HellermannTyton aan de bezoekers van Elektrotechniek 2015 presenteert variëren van detecteerbare componenten voor bekabeling in de levensmiddelenindustrie tot het unieke automatische bundelsystem Autotool 2000 CPK, wat ongekende flexibiliteit en reproduceerbaarheid garandeert bij hoge aantallen bundelingen.
produkt_hty_relicon_giessharzmuffe_breit

Daarnaast heeft HellermannTyton een primeur, door de overname van RELICON® eerder deze maand biedt HellermannTyton vanaf nu ook giethars- en gelsystemen voor kabelverbindingen aan.

HellermannTyton weet wat er bij u speelt

SPBEMC_DE_02_850pxAanhakend op het hoofdthema in dit gebied, gevisualiseerd middels een machine / installatie uit de levensmiddelenindustrie, tonen wij onze oplossingen voor detecteerbaar kabelmanagement.

Onze ervaring in de sector gaat verder terug dan die van al onze concurrenten. Wij waren tenslotte de eerste die een detecteerbare kunststof kabelbinder op de markt brachten.

Ons portfolio metaalhoudende –dus detecteerbare- componenten voor de levensmiddelenindustrie bevat bundelbanden en zadels, spiraalslang, beschermslang en koppelingen, RVS-kabelbinders en zadels, en gereedschap voor een optimale verwerking. Door de gelijkmatige verdeling van metaal in onze componenten worden kleine fragmenten, zoals in het worstcase-scenario hierboven beschreven, makkelijk gedetecteerd.

 

Procescontrole bij automatisch bundelen

AT2000CPK_Overhead_DispenseWie grote aantallen kabels, leidingen, slangen of verpakkingen moet bundelen en bevestigen, heeft met de Autotool 2000 CPK van HellermannTyton een maximum aan prestatie en procescontrole.

De machine realiseert een volledige bundeling maximaal 0,8 seconden, met een constante kwaliteit bij een maximale bundeldiameter van 20 mm.

De uitgebreide mogelijkheden voor het analyseren van procesgegevens, de verregaande mogelijkheid tot integratie in de machinebesturing en de extreem hoge betrouwbaarheid (meer dan een miljoen bundelingen zonder onderhoud) maken deze machine uniek.

De AT2000 CPK in actie, klik op de afbeelding en bekijk de video „Autotool 2000 – automated“.
De AT2000 CPK in actie, klik op de afbeelding en bekijk de video „Autotool 2000 – automated“.

U vindt HellermannTyton op stand 8 C021, welkom!

Zowel in een woning, als in de industrie, als in de utiliteitsbouw als in de infrastructuur en energie, HellermannTyton heeft de juiste productoplossing voor aal kabelmanagementvraagstukken.

Geïntegreerd in onze stand vindt u onze oplossingen voor het toepassingsgebied Infra en energie: glasvezelbekabeling, kabelbescherming en – reparatie en een systeem voor kabelbundeling waarmee u 25% op de installatietijd bespaart.

Kom langs en ontdek welk voordeel het gebruik van professionele isolatietape u biedt.

Wilt u zeker zijn van een toegangsbewijs? Via deze link kunt u zich nu voorregistreren. In een handomdraai vraagt u uw toegangsbewijs voor dit evenement vol dynamiek aan. Meer informatie over het Elektrotechniek-evenement vindt u hier.

Beoordeel dit artikel

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *