April 1, 2015 / Nieuws

HellermannTyton B.V. viert zijn 10-jarig bestaan

HellermannTyton B.V. viert zijn 10-jarig bestaan

Op een warme, zonnige 1 april 2005 begonnen twee collega’s van HellermannTyton B.V. met onze verkoopactiviteiten in Nederland en België. Nu tien jaar later is het weer misschien wat minder en het haar wat dunner en grijzer, maar ze hebben nog steeds een brede glimlach op hun gezicht.

 

 

Anniversary Jubilee Dienstjubiläen, Rik Vroege, Stephan Jungermann en Raymond Nierkes
De vier starters in 2005 (v.l.n.r.): Tom Brandjes, Rik Vroege, Stephan Jungermann en Raymond Nierkes. Op dit moment bestaat het team uit negen medewerkers.

We hebben het bedrijf officieel op 1 december 2004 opgericht in Amersfoort en gaan sindsdien in volle vaart vooruit. We zijn er trots op, dat we dit jaar ons 10-jarig bestaan kunnen vieren en kijken terug op enkele belangrijke momenten.

In 2006 introduceerden we onze eerste Nederlandse catalogus. Die bevatte slechts 148 pagina’s.

In 2009 was hij gegroeid tot 484 pagina’s met daarin opgenomen alle producten die op dat moment leverbaar waren.

 

 

ETOP Innovation Award genomineerdIn 2011 hebben we ons verkoopteam uitgebreid met een Accountmanager voor België en ontvingen wij een eervolle nominatie voor de ETOP Innovation Award voor onze SpotClip plafondafstandhouders.

In de afgelopen tien jaar is de vraag naar ons brede assortiment producten voor kabelbeheer en datacenters sterk toegenomen. Dit jaar verwachten we onze 50 miljoenste bundelband uit de T-serie te verkopen!

Vorig jaar hebben we ons kantoor uitgebreid met een 50 m2 grote vergader- annex demonstratieruimte waar u kennis kunt maken met ons en onze producten. Gewoon even bellen of een berichtje sturen voor een afspraak, wij staan u graag te woord.

Overigens, in 2015 introduceren wij een compleet assortiment professionele elektrische en isolatietapes.
Zeg dus niet dat u niet bent gewaarschuwd – we zijn van plan om ook in de toekomst nog vele jaren succesvol met u samen te werken!

 


Laat gerust uw commentaar en vooral anekdotes uit de afgelopen 10 jaar achter. Aan alle groothandelspartners en industriële klanten, die zoveel hebben bijgedragen aan ons eerste decennium, bedankt!

Beoordeel dit artikel

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *